AYURDEVIC - Danae

Vaya al Contenido

Menu Principal

AYURDEVIC

TERAPIES

TRACTAMENTS AYURVÈDICS

La medicina ayurvèdica o Ayurveda - és una de la més antiga medicina holística de tots els sistemes de curació. Va ser desenvolupat fa milers d'anys a l'Índia. Es basa en la creença que la salut i el benestar depenen d'un delicat equilibri entre la ment, cos i esperit. L'enfocament principal de la medicina ayurvèdica és promoure la bona salut, en lloc de lluitar contra la malaltia. Cada tractament es recomana per a problemes de salut específics.

Les teràpies ayurvèdiques inclouen una sèrie de tractaments, la premissa és despertar l'natural equilibri del sistema ment-cos perquè aquest pugui fer la feina de curar-se a si mateix.

Conceptes ayurvèdiques

Segons la teoria ayurvèdica, tot en l'univers - estigui viu o no - està connectat. S'aconsegueix una bona salut quan la ment, cos i esperit estan en harmonia amb l'univers. Una interrupció d'aquesta harmonia pot conduir a les molèsties i fins i tot a la malaltia.

Algunes coses que poden causar desequilibris:
-Els Defectes genètics o congènits
-Una Dieta no adequada
-Lesions
-Clima i canvis estacionals
-L'edat
-Emocions

Cada persona està feta d'una combinació de cinc elements bàsics que es troben en l'univers: espai, aire, foc, aigua i terra.

Aquests elements es combinen en el cos humà per formar tres forces de la vida o energies, anomenats doshas. Ells controlen com funciona el seu cos. Els tres doshas són:
Vata dosha (espai i aire)
Pitta dosha (foc i aigua)
Kapha dosha (aigua i terra)

Cada persona hereta una barreja única dels tres doshas. Un dosha sol ser més dominant. Cada dosha controla una funció del cos diferent. Les possibilitats de contraure un tipus de malaltia estan relacionades amb l'equilibri de les seves doshas.

EL TRACTAMENT AYURVÈDIC
El tractament depèn de la seva dosha principal, i l'equilibri entre els tres d'ells. Un objectiu principal de la medicina ayurvèdica és equilibrar els doshas,
​​netejant el seu cos d'aliments no digerits anomenats estima, que pot enganxar-se a la part interior del seu cos i fer que es malaltia.

Tractaments recomanats:
Massatge Abhyanga
Udvartana
Kerala
Shirodhara
Shirochampi i Kanzo


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal