APRIMAR - Danae

Vaya al Contenido

Menu Principal

APRIMAR

ESTETICA

TRACTAMENT CORPORAL PER APRIMAR

Cada dia hi ha més propostes de tractaments corporals localitzats, per perdre greix de l'abdomen i aprimar alguns quilos de més.

Quan la dieta no aconsegueix, en ocasions es recorre a certs tractaments localitzats amb l'objectiu de perdre greix a l'abdomen, cartutxeres ... Estem parlant de: cavitació, mesoteràpia, ultrasò ... Aquests tractaments no són excloents i es poden barrejar, per el que es poden compaginar i fer diversos d'ells alhora.

D'acord amb certes investigacions científiques, els tractaments corporals, presenten beneficis per reduir les mesures de les circumferències de cintura, cuixes i del maluc.

Definitivament ajuden a perdre el greix localitzat, reduir el gruix del teixit gras i modelar el cos.

INDICACIONS PER A TRACTAMENTS CORPORALS:
Cel·lulitis
Adipositat localitzada
Estries
Modelació
Reafirmant
Tractaments pre i post quirúrgics

ELITium

Aquest aparell d'electro-estimulació compta amb més de 350 programes per a tractaments facials i corporals.

No només treballa tonificació i cel·lulitis, sinó que permet tractaments del dolor muscular i articular, sent una alternativa o complement complet a la fisioteràpia amb uns resultats immediats.

La quantitat i varietat de programes i tractaments permet adaptar a la patologia i situació de cada client, podent modificar dins de la sessió els paràmetres en qualsevol moment per acomodar-nos a les sensacions del client.
Totes les dades i tractaments s'emmagatzemen a la fitxa de client, que podem consultar en qualsevol moment.

ELITium té 8 vies independents de dos elèctrodes a cadascuna, que permet treballar diferents zones del cos de forma simultània en infinitat de combinacions i sense necessitat de la presència contínua del professional.

Té tots els segells i homologacions mèdic-estètics europeus, garantint així seguretat i fiabilitat, i fent de ELITium l'aparell d'electro-estimulació més complet del mercat.

VENUS SWAN

Venus Swan és el tractament ideal per l'estirament de la pell i per donar-li un contorn lleuger a la cara, coll i cos sense incomoditat o temps de repòs.

El Venus Swan és un equip mèdic d'última generació, que combina dues tecnologies: radiofreqüència multipolar + polsos magnètics; aquesta combinació única permet generar un escalfament uniforme de la pell amb penetració de múltiples capes amb seguretat, millorant l'eficàcia clínica del tractament i produeix resultats contundents en reafirmació, efecte anti-edat facial, reducció de cel·lulitis i modelatge corporal.

El Venus Swan és recomanat en homes i dones que necessitin millorar la textura i elasticitat de la pell, reafirmació facial i corporal, prevenir i reduir la cel·lulitis, modelar el contorn corporal.

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal